Holidayhostel


boka hotell i SollentunaDetta härliga vandrarhem hittar du vid sjön Norrviken i Rotsunda, en 20-minuters bilresa från centrala Stockholm. Härliga Holidayhostel erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum, gratis parkering och ett gemensamt kök.

Holidayhostel underbara ljudisolerade rum har delade badrum. Majoriteten av rummen på Holidayhostel har utsikt över sjön Norrviken.

De allmänna faciliteterna på Holidayhostel inkluderar en lounge och matsal, där gästerna kan äta frukost, lunch och middag. I det gemensamma köket finns ett kylskåp och en mikrovågsugn.

I omgivningen finns aktiviteter som jogging och promenader. På vintern kan Hollidayhostels gäster åka skridskor på sjön. Rotebro Tågstationen ligger bara en 7-minuters promenad bort.hotell sollentuna

Holiday Hostel är ett härligt vandrarhem som ligger vid den norra stranden av Norrviken sjö i Sollentuna utanför Stockholm. Ett drömmande vandrarhem för din familj och vänner med en härlig syn av sjön Norrviken. Ett perfekt alternativ för att koppla av en stund. På vintern kan man åka skridskor på den frusna sjön och på sommaren kan du njuta av solen. Holiday Hostel har alla boendefaciliteter för alla årstider. Om du gillar att shoppa, är Kista Shopping Center intill vandrarhemmet. Stockholm stad är också i nära räckhåll med oändliga shoppingmöjligheter. Holiday Hostel – ett vandrarhem där namnet säger allt. Området har en blandning av historia och nutid genom renoverade lokaler. Det har servitut med tillgång till tåg och buss. Det ligger på ett stenkast från E4 och 15 minuter från Arlanda flygplats. Holiday Hostel är ett nystartat vandrarhem med intim och serviceinriktad personal.

Klicka här för att se mer hotell och vandrarhem i Sollentuna.