Akalla Hotel Apartments


boka hotell i SollentunaDetta härliga boende i närheten av Sollentuna ligger i Stockholmsförorten Akalla och dessa moderna lägenheter har gratis internet och ett pentry. Akalla tunnelbanestation ligger 5 minuters promenad bort.

En sittgrupp, skrivbord och platt-TV med satellitkanaler finns i alla de ljust inredda enheterna på Akalla Apartments. Varje lägenhet har ett helkaklat badrum med dusch.

Frukost kan beställas i förväg och placeras i kylskåpet. Gästerna har fri tillgång till tvättstuga och strykmöjligheter på Apartments Akalla. Parkering är gratis på plats mellan 18.00 till 08.00.

Kista Shopping Centre är en 3-minuters tunnelbaneresa bort. Kista Golf Centre ligger 1,5 km från lägenheterna. Stockholms centrum ligger 25 minuters tunnelbaneresa bort.boka hotell i Sollentuna

Lägenheterna är utrustade med mikrovågsugn, kyl och frys, TV med kanalerna 1, 2, 4, 5, BBC, Eurosport, Canal +, Canal + Sport 1, Canal + First, Canal + Comedy, SVT24 och Barnkanalen. De har också direkt telefonlinje och trådlöst internet. Telia HomeRun-kort finns till försäljning i receptionen. Tvättstugor är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda finns tillgängligt för alla gäster.

Klicka här för att se mer hotell i Sollentuna.